Mano obuoliukas/ My apple





Pakutinis mano įrašas buvo apie obuoliuką, galvojau, kitą savaitgalį pati tikrai darysiu tokį...Bet prisėsdavau vakare prie savo grožybiu rinkinėlio, pasižiūrėdavau nuotraukas ir taip noras ėmė pačiai pabandyt, taip ėmė, tad čiupau seną knygą ir pasiraitojau rankoves.

Nuotraukose galite pamatyt, kas gavosi. O gavosi gerokai didesnis obuoliukas, visas obuolys!:D
nutubdžiau jį ant savo palangės, tegul rausta prieš saulutę, nors jos visdar neitin daug...


My last post was about an apple. I was thinking about making it the next weekend, but... i couldnt wait so long, the whole week, horribly long! so i grabbed an old book and started working!

You can see the result in the photos, i was thinking about small rounded apple, but it become pretty big... now it is lying by the window, waiting for the sun:)

Comments

Egle said…
Eik tu sau!!!
Tavo dar gražesnis, nei idėjos generatorių! Jėgiškas.

ir aš tokio noriu. kiek apytiksliai užtrukai laiko??
:DD aciuuu!!! na jis gavosi ir gerokai didesnis, negu jos. sunkiausia buvo lygiai ispjaut. is pradziu pjoviau, poto jau kirpau kita dali. ir dar vos nesugadinau visko, per daug nulupdama knygutes nugarele, lapai vos nepabiro:D bet viskas baigesi gerai:) per kazkur 2 valandas padariau. Neiskaiciavau i laika jo dziuvimo, nes gerokai as ji padaziau:)butu faina dar koki aukseli turet krastukams, kad zibetu, reiks paieskot:)
Virginija said…
Oho...begalo gražu;D Norėčiau ir aš tokį padaryt,bet jei darei 2 valandas,tai su mano kantrybe tikrai nepavyks:)
Virginija, tai gali pradet ir kita diena uzbaigt:) nebutinai ten pradaryt iseiles, be to, kol dzius, galesi ramiausiai kanors kita paveikt;)
Exciter said…
Atrodo tikrai liuksiškai x)

It looks really coolish xD
aciū,Exciter, malonu girdėt!:)
Vidurnakčio said…
Išties gražus koks ;}}
Labai gera idėja!
Koo said…
I like.

Apple...
Balulay, Koo,
ačiū, thanks!:)

Popular Posts